Услуги

ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО ЗЕМЈАТА Компанијата поседува богато портфолио со позитивни референци на успешно реализирани тендерски и договорни превози на патници во земјата. Нудиме слободен превоз на патници во земјата (екскурзии, слободни еднодневни ангажмани..) , како и договорен превоз за Вашите потреби (вработени, студенти..). Во моментов компанијата е ангажирана со превоз на вработени на Министерството за одбрана на РСМ и на германската фабрика Кромберг и Шуберт. Превозот на вработените е секојдневен и се врши од дома до работа и обратно. МЕЃУНАРОДЕН ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ Компанијата има организирано голем број на Балкански тури, реализирани тури до многу европски дестинации, ангажмани за домашни Туристички агенции. Најголем број од меѓународните тури се преку соработка со странски тур оператори. Нудиме слободен меѓународен превоз на патници до различни дестинации согласно Вашите барања и потреби.

Прочитај повеќе